18 грудня 2018 р.



Оголошення! Торги на право розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі, запланованих на 22 грудня 2018 року буде перенесено.

 Шановні клієнти!

 

На електронному торговому майданчику ТБ «ПЕРСПЕКТИВА-КОММОДІТІ» (далі – Біржа) 22 грудня 2018 року було заплановано проведення електронних торгів на право розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Києві (далі – торги), організатором яких виступає комунальне підприємство «Міський магазин» виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) (далі – КП «Міський магазин»).

Повідомляємо, що станом на даний час на сервері торгового майданчика Біржі проводяться профілактичні роботи для забезпечення додаткової швидкості та надійності роботи сервера.

На підставі зазначеного, в зв’язку з неможливістю проведення торгів та відсутністю інформації щодо чітко визначеної майбутньої дати про закінчення профілактичних робіт, з метою недопущення виникнення неправильної або некоректної роботи торгового майданчика зазначені торги будуть перенесені.

Разом з тим, ТБ «ПЕРСПЕКТИВА-КОММОДІТІ» повідомить додатково про завершення проведення профілактичних робіт на сервері для визначення наступної дати проведення торгів.

Суб’єктам господарювання, які зареєструвалися на участь у торгах, сплачені реєстраційні внески будуть повернені протягом двадцяти одного календарного дня.

 

З оголошенням Комунального підприємства «Міський магазин» виконавчого органу Київради про відмову у проведенні торгів можна ознайомитись на Офіційному порталі Києва за посиланням.

 

Вибачте за незручність.

Дякуємо за розуміння.